FCU a remizat cu Concordia Chiajna, 1-1. Stoenac, "jupânul" loviturilor libere!

Oltenii au remizat în a doua partidă de verificare, scor 1-1, cu Concordia Chiajna.

200724 fcu chiajna stoenac

 

Alb-albaștrii se află în grafic cu programul de pregătire, iar Eugen Trică încearcă să coordoneze lucrurile cât mai bine până când îi vor sosi la echipă și fotbaliștii din Liga 1 și Liga 2, cei cu care oficialii Universității se află în discuții. După partida cu Reșița, scor 5-2, alb-albaștrii s-au deplasat la Chiajna și au disputat un nou joc de verificare.

"Jose" încearcă în continuare să îi găsească un partener lui Gugu în defensivă, iar după ce la jocul cu Reșița, Sigitas a fost folosit titular, de această dată, la meciul cu Concordia, Avram a fost cel care a făcut pereche în centrul apărării cu căpitanul Științei. Dar este de așteptat ca Eugen Trică să ia o decizie cât mai rapidă în privința celor doi, deoarece toți fanii Științei sunt convinși că pentru Liga 2 alb-albaștrilor le trebuie o defensivă foarte puternică, iar cei doi jucători nu prea au fost în apele lor în cele două meciuri jucate.

200724 fcu chiajna git

Revenind la disputa de la Chiajna, FCU a început foarte bine jocul, iar Stoenac a demonstrat că rămâne în continuare "jupânul numărul 1" atunci când alb-albaștrii au de executat lovituri libere. În minutul 18 al primului mitan, golgheterul oltenilor a marcat din nou spectaculos dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri și a fost unul dintre cei mai buni mijlocași ai Craiovei.

Antrenorul alb-albaștrilor l-a trimis pe gazon încă din primul minut și pe Ciolacu, care s-a zbătut în atacul Științei însă este clar că îi trebuie timp să se acomodeze cu noii săi colegi. Ocaziile de gol în acest meci nu prea au fost atât de numeroase, jocul a fost unul cam încâlcit, observându-se clar că ambele formații încă își caută traseele de joc.

200724 fcu chiajna albu

După pauză, cei doi tehnicieni au făcut mai multe schimbări. Concordia a egalat din lovitură de la 11 metri, în urma unui fault stupid făcut în propriul careu de Avram, în minutul 52. Meciul s-a terminat 1-1, iar Eugen Trică și colegii săi din staff-ul lui FCU în mod sigur au tras cele mai bune concluzii în privința unor fotbaliști de la Știința. Nu în ultimul rând trebuie remarcat și jocul foarte bun prestat de fundașul dreapta al oltenilor, Gîț, dar și debutul la Știința al lui Constantin Albu, ultima oară legitimat la Utrecht.

Primul 11 al lui FCU

Popa - Gîț, Gugu, Avram, Huyghebaert - Pop, Cristea - Boția, Stoenac, Răducanu - Ciolacu
Au mai jucat: Mogoșanu, Compagno, Cristiu, Rogoveanu, Albu, Sigitas.
Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 18 Septembrie 2021
FC Universitatea vs FCSB
20:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani