Anunțul lui FCU. "Meciul amical cu Alexandria a fost anulat!"

FC Universitatea Craiova nu va disputa nici partida amicală cu Alexandria.

200713 trica antrenament

Știința se află în a patra săptămână de pregătire, dar alb-albaștrii nu pot disputa nici partida amicală cu Alexandria, cea care era programată pe 17 iulie, după ce în urmă cu câteva zile a fost anulată și partida cu Slatina. Motivul? Adversarele Științei nu au efectuat testele Covid. Eugen Trică a vorbit la Radio Sport 1 despre situațiile respective.

"Ne aflăm în a patra săptămână de pregătire, dar din păcate nu putem încă să jucăm în meciuri amicale. Cel cu Slatina a fost anulat, deoarece adversarii noștri nu au făcut testele Covid, la fel s-a întâmplat și cu cei de la Alexandria. Am vorbit și pe la FRF. Sperăm să îl jucăm pe cel cu Reșița, iar eu zic că sunt șanse foarte mari, deoarece am discutat cu Cristi Bobar, iar dânsul ne-a spus că ei și-au făcut testele Covid.

Nu prea îmi convine să nu jucăm în amicale, deoarece am și alți jucători în probe, iar eu vreau să îi văd la lucru și în meciuri amicale, nu doar la antrenament. A venit și un fundaș central lituanian de 22 de ani. S-a muncit bine în aceste săptămâni, fizic și tactic", a spus Trică.

  • 22 iulie, FC Universitatea Craiova – CSM Reșița
  • 29 iulie, FC Universitatea Craiova – Flacăra Horezu
  • 5 august, FC Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu
  • 8 august, FC Universitatea Craiova – ASU Politehnica Timișoara
  • 14  august FC Universitatea Craiova- Gloria Buzău

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape