EXCLUSIV. Selecționerul României U 17: "Voi discuta cu Trică. FCU are tineri jucători de mare perspectivă!"

Selecționerii naționalelor României vor sta mult mai atenți cu ochii și pe jucătorii lui FC Universitatea Craiova.

200622 09 enache popa mogosanu

Revenirea lui FC Universitatea Craiova în Liga a doua a făcut ca ochii antrenorilor federali să se îndrepte acum și către elevii lui Eugen Trică, iar selecționerul Under 17 al României, Adrian Văsi, 55 de ani, a declarat pentru Ediție.ro că o să îi ceară cât mai curând mult mai multe informații antrenorului principal al Științei.

"Așteptăm să treacă din aceste restricții puse din cauza pandemiei, deoarece vrem să ne mai deplasăm pe teren mult mai mult. Vom discuta și cu antrenorii noștri zonali, deoarece și la FCU sunt jucători care pot să îmbarce tricoul echipelor naționale. La mine este portarul Robert Popa și salut transferul său la Craiova. Este un pas important în cariera lui, deoarece la anul Liga a doua o să fie extrem de puternică. Totul depinde doar de Robert și sunt sigur că el o să se pregătească bine. Dar, ca să fiu sincer am auzit lucruri foarte bune și de Mario Enache. Și el este un copil foarte talentat, un alt portar de perspectivă, iar concurența este benifică la o echipă serioasă.

200622 07 trica

Oricum, intenționez să discut mult mai multe cu Eugen Trică, deoarece sunt și alți jucători de la FCU care sunt în vederile selecționerilor la loturile naționale, nu doar la U 17. Și în trecut domnul Mititelu a pus mare importanță pe creșterea tinerilor, iar lucrul acesta este foarte benefic pentru toată lumea", a spus Văsâi.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova