EXCLUSIV. Dănănae, antrenor secund al lui Trică. "Am încheiat activitatea de fotbalist!"

Ovidiu Dănănae va face parte din staff-ul tehnic al lui Eugen Trică.

 200629 dananae

Începând de miercurea trecută, Ovidiu Dănănae, cel care pe 26 august va împlini 35 de ani, nu s-a mai prezentat la antrenamentele lui FC Universitatea Craiova din postura de jucător, după ce contractul său cu Știința expira oricum pe 30 iunie.

Ediție.ro vă informează că fostul căpitan al Științei a început o nouă poveste și a devenit, alături de Adrian Filip, antrenor secund în staff-ul condus de Eugen Trică iar la antrenamentul alb-albaștrilor de la ora 18:00 a participat din noua sa postură.

Ovidiu Dănănae a acceptat cu plăcere să vorbească pentru Ediție.ro despre noua sa poziție în staff-ul lui Eugen Trică și ne-a declarat că va face tot ce depinde de el să ajute din postura de antrenor secund ca FC Universitatea Craiova să promoveze în Liga 1.

"Mă bucur că am încetat activitatea de fotbalist profesionist jucând pentru FC Universitatea Craiova, campioana unei mari iubiri, echipa unde am crescut ca om și m-am dezvoltat ca fotbalist. Mă bucur că am contribuit la readucerea clubului în prim-planul fotbalului romanesc, cu aceste două promovări .Mă bucur că am contribuit la acea calificare din optimile cupei României, unde am marcat golul câștigător în min 110 al prelungirilor.Toate aceste succese le-am realizat cu mare sacrificiu din partea mea pentru Știința și nu REGRET NIMIC.

200629 dananae trica

Sincer, nu stau acum sa ma gândesc că, dacă făceam un anumit lucru, sau luam anumite decizii reușeam mai multe în cariera mea de fotbalist. Așa a VOIT DUMNEZEU... nu am timp de regrete și vreau sa ma deconectez repede. Am realizat ceva în fotbal pentru FC Universitatea Craiova și asta contează. Acum îmi încep cariera de antrenor și o sa fiu la fel de perseverent și DEDICAT pentru club așa cum am făcut și ca fotbalist.

Mulțumesc mult lui Mister Eugen Trică pentru că a fost de acord și pentru că are încredere în mine. Mulțumesc domnului Adrian Mititelu pentru această oportunitate. Adrian Mititelu este ca un tată pentru mine. Am crescut lângă dânsul. În 2005 când a luat echipa avea 34 ani, iar eu 18 ani. A avut încredere în mine și m-a aruncat în luptă. Vreau o promovare cu UNIVERSITATEA CRAIOVA și din postura de antrenor.

Mă bucur că fac parte din FAMILIA FC Universitatea Craiova. Ne așteaptă un drum lung și greu, dar sunt convins ca dacă o sa muncim, vom fi uniți și o sa dam totul, la anul în timpul asta o sa fim în Liga 1.

Împinși de la spate și de Peluza Sud 97 și de toți suporterii noștri șansele sunt și mai mari", a spus Dănănae.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape