EXCLUSIV. FCU nu se mai bazează pe Luică. "Mă antrenez sub comanda lui Ovidiu Turcu!"

Samuel Luică nu mai intră în vederile staff-ului tehnic al lui FC Universitatea Craiova.

Capture Luica 2

Eugen Trică și oficialii Științei și-au făcut un plan pentru sezonul următor, iar alb-albaștrii își doresc promovarea încă din primul sezon. Lista de achiziții este deja făcută, iar tratativele pentru aducerea de jucători sunt în plină derulare, însă s-a renunțat între timp și la câțiva fotbaliști. Dragu, Chindriș, Suciu, Grecu și Trabalka au fost anunțați deja că nu vor mai face parte din lotul Științei, iar Ediție.ro vă informează că staff-ul tehnic nu se va mai baza din campionatul următor nici pe Samuel Luică.

Fundașul stânga alb-albaștrilor a vorbit pentru Ediție.ro despre situația sa. "M-am antrenat luni cu echipa, dar ulterior am avut o discuție cu cei din conducere și mi s-a spus că nu mai intru în vederile domnilor antrenori pentru sezonul următor. Eu am contract cu Știința încă doi ani dar vreau să îmi rezolv situația mea pe cale amiabilă. Este clar că nu mai pot să stau dacă nu sunt dorit.

Mi s-a făcut un program separat de echipă. Mi s-a spus să mă pregătesc de patru ori pe săptămână sub comanda domnului Ovidiu Turcu, iar de două ori pe săptămână mă voi antrena la sală și cu domnul Dan Vasilică", a spus Luică. Fundașul sânga al lui FCU a fost împrumutat în ultimele luni la Filiași.

luica1907

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape