Aurică Țicleanu: "Universitatea Craiova trebuie să fie una singură!"

Aurică Țicleanu consideră că Universitatea Craiova adevărată este formația pregătită de Eugen Trică.

AURICA TICLEANU

Fostul mare fotbalist al Universității Craiova, Aurică Țicleanu, 61 de ani, consideră că Știința adevăată este echipa patronată de Adrian Mititelu, iar autoritățiile locale trebuie să permită elevilor lui Eugen Trică să își dispute meciurie din Liga 2 pe stadionul Ion Oblemenco.

"Universitatea trebuie respectată și trebuie lăsată să joace pe Ion Oblemenco. Dar eu consider că orice echipă care poartă numele de Craiova trebuie lăsată să joace pe stadionul făcut din banii publici.

Suporterii Universității trebuie să fie în continuare lângă echipă chiar și în această criză de pandemie. Jucătorii trebuie să simtă căldura și dragostea suporterilor indiferent de situație, deși o perioadă nu vor fi lăsați să intre pe stadioane. În mod sigur în Liga 2 se vor disputa meciuri grele, dar eu am încredere în jucătorii lui Eugen Trică. Adrian Mititelu, Marcel Pușcaș, Eugen Trică și cei care sunt acum la club în mod sigur vor construi un proiect frumos pentru promovare. Nu trebuie uitat nici centrul de copii și juniori, deoarece Oltenia este cel mai mare bazin de fotbaliști talentați. Însă, acești copii trebuie crescuți frumos, dar trebuie crescuți în spiritul Universității Craiova. Sunt sigur că Mititelu o să fie atent și la acest aspect.

Ticleanu

Autoritățile locale trebuie să înțeleagă că în orașul Craiova nu o să fie loc de două echipe. Universitatea Craiova trebuie să fie una singură. Orașul nu trebuie divizat. Eu consider că mai devreme sau mai târziu tot o singură echipă o să rămână. Le doresc multă baftă băieților lui Eugen Trică", a spus Țicleanu în direct la RadioSport 1.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click