Alb-albaștrii se reunesc pe 22 iunie. Ce jucători sunt așteptați după 5 august la echipă!

Eugen Trică sună adunarea pe data de 22 iunie.

200201 01 trica echipa

După aproximativ trei luni de pauză, Eugen Trică sună din nou adunarea, dar alb-albaștrii sunt acum deja promovați în Liga 2. Însă, în dimineața zilei de 22 iunie jucătorii, antrenorii, membrii staff-ului medical al Științei, dar nu în ultimul rând și toți cei care lucrează la cantonamentul alb-albaștrilor vor efectua testul Covid 19. Ulterior, de la ora 18:00, fotbaliștii lui FC Universittea Craiova vor efectua un antrenament în baza Aripile.

Ediție.ro vă informează că pentru început jucătorii lui Eugen Trică vor efectua un stagiu de pregătire pe plan local, iar alb-albaștii vor disputa și două jocuri de verificare. În timp util vom anunța și care sunt formațiile care se vor confrunta cu FCU în primele două meciuri amicale. 

Totodată, Ediție.ro vă informează că între timp vor mai apărea și jucători noi la echipă, însă cei mai mulți dintre fotbaliștii din Liga 1 și Liga 2 cu care Știința se află în negocieri vor ajunge în Bănie abia după data de 5 august, atunci cînd de vor termina toate meciurile din primele două ligi ale României. Conducerea alb-albaștrilor are discuții cu aproximativ 15 jucători, iar 8 sau 10 dintre aceștia vor ajunge la FCU după data anunțată mai sus.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
00:00 | Constanța