EXCLUSIV! David și Filip reacționează la fabulațiile lui Lincar

EXCLUSIV! David și Filip reacționează la fabulațiile lui Lincar

Antrenorii lui FC Universitatea Craiova, Valentin David și Adrian Filip, au decis să îi răspundă public lui Eric Lincar.

RS16 lincar eso

Eric Lincar s-a întors la finalul partidei FC Universitatea Craiova-Turris Măgurele, scor 0-1, către suporterii olteni aflați în spatele său și s-a bucurat ostentativ.

Astfel, sesizând că lucrurile pot să degenereze în violențe destul de mari, mai ales că fanii lui FCU se urcaseră între timp pe gard, jucătorii Științei, în frunte cu Mădălin Ciucă, au încercat să îl oprească pe Lincar, cu speranța că acesta nu o să mai facă niciun fel de gest care ar fi putut să ducă pe gazon la orice este mai rău. Dar pe teren s-a format un meleu, ulterior tehnicianul principal al oaspeților fugind la vestiare.

I-a acuzat pe David și Filp că l-au bătut!

La nici o oră după finalul jocului de la Severin, Eric Lincar a început să se plângă pe mai toate site-urile sportive că a fost bătut la vestiare de antrenorii Craiovei, Valentin David și Adrian Filip. Mai mult, în cursul zilei de duminică, fostul internațional le-a declarat colegilor noștri de la Libertatea că a fost nevoit să își scoată certificat medico-legal și o să îi dea în judecată pe cei doi tehnicieni ai Științei.

"După ce au sărit pe mine Ciucă și alți câțiva jucători, am fugit pe tunel, dar nu aveam cheia de la cabină. Acolo, m-au prins antrenorii Adrian Filip și Vali David și au sărit pe mine. M-au lipit de ușă și 7-8 secunde mi-au cărat pumni și picioare. Scurt: bam-bam.

Nici măcar nu ne-am înjurat. Măcar dacă erau șmecheri și o dădeam parte-n parte. Am fost la doctor, mi-am scos certificat medical și voi urma căile legale. Îi dau în judecată pe Adrian Filip și Vali David. E grav ceea ce s-a întâmplat. Nu se poate așa ceva. Doar la această echipă se mai întâmplă astfel de incidente. Am dureri groaznice în zona spatelui. Am fost lovit la ureche şi gât", s-a plâns Lincar.

Valentin David are băgată mâna în ghips

Ediție.ro vă oferă în exclusivitate și reacțiile celor doi antrenori ai Științei, iar Valentin David ne-a prezentat documente care atestă că după altercația cu Eric Lincar, el a fost cel care a avut de suferit din punct de vedere medical. Astfel, fostul portar al Universității Craiova intenționează la rândul său, cu probe concrete, să îl dea în judecată pe Eric Lincar.

Vali David mana ghipsReteta David 2

"Am observat și eu că totul s-a transformat într-un circ media. Văd că Lincar spune doar ce îi convine lui. În primul rând, eu nu aveam nimic cu el dacă nu ne înjura ca la ușa cortului în drum spre vestiare. Eu mă aflam acolo la ușă, plecasem de pe teren, iar Lincar a încremenit când m-a văzut. Nu se aștepta să ne întâlnim.

Ne înjura pe noi, oltenii, de morți și ne făcea cum îi venea lui la gură. În acel moment m-am dus la el și l-am întrebat de ce ne înjură, iar el a sărit cu piciorul spre mine. Eu am pus mâna să mă apăr, iar Lincar din acea lovitură mi-a fracturat unul dintre degetele de la mâna dreaptă.

Seara, m-am dus la spital, pentru că mă durea mâna. Am stat acolo până la 2 noaptea. Am și documente medicale pe care vi le pun la dispoziție. Luni după amiază voi merge și eu să îmi scot certificat medico-legal. Dacă Lincar nu se potolește și o tot dă în amenințări cu noi sau ne tot bagă numele cu acest scandal prin presă, atunci eu personal îl voi da în judecată. Iar eu chiar am documente foarte clare că am fost agresat de el", a spus David.

Reacția lui Adrian Filip

Ediție.ro a luat legătura și cu antrenorul principal al lui FC Universitatea Craiova, Adrian Filip, cel care a acceptat să ne vorbească despre evenimentele care au avut loc la finalul partidei.

RS18 adrian filip eso"Este foarte urât tot ce s-a întâmplat și până unde s-a ajuns. De două zile eu și colegul meu Vali David suntem făcuți în toate felurile prin presă de către Eric Lincar. Am fost făcuți de acest băiat chiar și infractori. În primul rând, după meci, el s-a întors către spectatori și către banca noastră și ne făcea tot felul de semne.

Ne-am dus către el să îi spunem să înceteze pentru că lumea deja începuse să arunce cu pietre și se putea întâmpla tot ce este mai rău. Apoi, când urcam către vestiare, am auzit cum Lincar înjura pe acolo și m-am dus să văd ce se întâmplă.

El era într-o altercație verbală cu Vali David, cel care la rândul său îl întreba de ce ne tot înjură. Ulterior au venit mai mulți jucători de la Turris către noi, iar pe mine au început să mă scuipe și să mă împingă. Lincar ne ia pe toți la mișto? Păi degetul lui Vali David de la mâna dreaptă cine i l-a fracturat? A spus că a fost bătut șapte secunde de noi. Păi el ce făcea? Noi îl băteam, iar el număra? Este urât de tot până unde s-a ajuns cu aceste declarații ale lui", a spus Filip.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31