EXCLUSIV. Ce decizie a luat Botia după ce FCU a ratat promovarea!

EXCLUSIV. Ce decizie a luat Botia după ce FCU a ratat promovarea!

Vlad Botia este unul dintre fotbaliștii importanți al lui FCU care nu își poate ajuta echipa în acest sezon.

Capture Botia

Transferat la FC Universitatea Craiova în această iarnă, fostul jucător al Brașovului s-a operat de ligamente și menisc în urmă cu două luni. Astfel că, talentatul fotbalist a devenit indisponibil pentru tot sezonul. După ce Știința a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, partida cu Turris, Vlad Botia a dezvăluit pentru Ediție.ro ce planuri de viitor are.

"Am urmărit cu sufletul la gură acest meci și sunt foarte supărat pentru că noi am pierdut. Am fost la mâna noastră să ne apropiem doar la 3 puncte de Turris, dar din nefericire am pierdut, iar distanța a ajuns acum la 9 puncte. Este destul de greu să mai promovăm, dar trebuie jucat până la final. Personal îmi doresc să rămân la FC Universitatea Craiova și să pun umărul de la vară la promovare. Dacă cei din conducere sunt de acord, atunci eu vreau să rămân la echipă. Domnul Mititelu și conducătorii echipei au fost corecți cu mine și m-au ajutat în perioada asta grea, nu le pot întoarce spatele. Nu contează că o să mai joc un an din cariera mea în Liga 3. Eu Îmi doresc din suflet ca de la vară să ne facem o echipă puternică, iar eu să ajut Știința din teren să promoveze.

Sâmbătă am făcut două luni de când m-am operat. Sper că peste o lună voi începe ușor, ușor și antrenamentele. Acum urmez un program special pentru recuperare. Este o perioadă grea pentru mine, dar nu am ce să fac și trebuie să trag cât mai tare ca să mă recuperez bine", a spus Botia.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31