EXCLUSIV. Prima despărțire de FCU. "E o decizie corectă. M-a sunat domnul Pușcaș!"

Oficialii Științei au început să discute cu jucătorii care nu intră în vederile lui Eugen Trică pentru Liga 2.

200215 FCU Dinamo Kiev 01 echipa

FC Universitatea Craiova are ca obiectiv promovarea în Liga 1, iar între timp trebuie să renunțe și la jucătorii care nu vor mai intra în vederile lui Eugen Trică pentru Liga 2. Ediție.ro vă informează că Marcel Pușcaș a discutat deja cu Claudiu Dragu și l-a anunțat pe acesta că nu o să i se mai prelungească contractul cu FC Universitatea Craiova începând cu 30 iunie.

Cu deplină maturitate și extrem de obiectiv, Claudiu Dragu a dezvăluit pentru Ediție.ro că decizia conducătorilor Științei i se pare una corectă atât timp cât nici nu a jucat prea mult în tricoul alb-albaștrilor și evident că nici nu a marcat câte goluri își dorea el.

200215 FCU Dinamo Kiev 02 dragu gol

"M-a sunat domnul președinte Pușcaș și mi-a spus că nu se vor mai baza pe mine și de la vară. Contractul meu cu Universitatea expiră pe 30 iunie. Aprecizez foarte mult corectitudinea dânșilor, deoarece mi-au spus din timp. Am înțeles această hotărâre. Până a urmă eu consider că este o decizie corectă, deoarece nici nu am jucat prea mult. Le urez băieților multă baftă în lupta lor pentru promovare și sunt convins că Universitatea Craiova o să revină în Liga 1", a spus Dragu.

Ediție.ro îi mulțumește lui Claudiu Dragu pentru tot ce a făcut la Știința în anul pe care l-a petrecut în tricoul alb-albaștrilor și îi urează multă baftă în cariera sa de jucător.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
00:00 | Constanța