Marcel Pușcaș: "Colaborez foarte bine cu Mititelu și dânsul ține cont de părerile mele!"

Marcel Pușcaș a vorbit despre relația pe care o are cu patronul lui FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu.

marcel puscas

Președintele Științei a recunoscut că sunt momente în care de uneori el și Adrian Mititelu au păreri diferite, dar în cele din urmă relația dintre cei doi este foarte bună.

"Adrian Mititelu nu este un bau-bau în fotbalul românesc. Sigur că are reacții, doar îi vedem pe toți patronii din fotbalul românesc și puțini sunt reali. Mă refer la Liga 1, Liga a 2-a și Liga a 3-a, și chiar fotbalul feminin și futsal. Sunt tot felul de oameni, tipuri, caractere, și tot felul de stări și de forme de exprimare, mai vocale, mai puțin vocale, mai vizibile pe post sau mai invizibile. Dar, nu este ușor de lucrat cu niciunul, așa cum este ușor dacă știi să lucruzi cu astfel de persoane.

Sigur că trebuie și o diplomație, nu spun nu, dar, să nu uităm că, până la urmă, în cazul neobțineri de rezultate, singurul sau cel mai mare prejudiciat este el însuși: patronul. Salariații unui patron, ca în orice alt domeniu de activitate, trebuie să îl ajute să-și îndeplinească un obiectiv. Deci nu poți să spui că dacă ai o idee sau o inițiativă trebuie ignorată. Tot aud de ani de zile discuții pe tema că Gigi Becali se bagă peste antrenor. Sigură că poate nu e bine, dar dacă asta e dorința lui? Să se bage peste antrenor, să-și bage un jucător în echipă sau să spună galeriei nu știu ce lucru, sau să dea un interviu mai interesant, să spun așa. Ce poți să faci? Cunosc și patroni de presă care sunt la fel ca cei din fotbal. În general, Adrian Mititelu mi-a cam dat mână liberă și sunt sigur că ține cont de părerile mele. Sigură că poți să ți cont de părerile unui angajat, atâta timp cât ele sunt pertinente și competente. Dacă vezi că bate câmpii, cum se spune, și o ia pe arătură, cu tot felul de lucruri cotidiene, trebuie să intervină și patronul, ca în orice instituție. Dacă lucrurile sunt în regulă și patronul vede că ce spui se și adeverește, nu te joci cu vorbele și faptele, atunci nu cred că nu poți fi lăsat în pace să lucrezi.

puscas craiova

Alaltăieri seară am discutat în contradictoriu cu Adrian Mititelu, dar a fost constructiv. Eu văd într-un fel un lucru, el vede în alt fel un lucru, același lucru. Uneori. Dar, de obicei, le vedem cam la fel. Sunt lucruri inerente, normale”,a mai spus Marcel Pușcaș la ProSport LIVE.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click