Marcel Pușcaș: "Încercăm să promovăm din primul an. Vrem să jucăm pe Oblemenco!"

Marcel Pușcaș a dezvăluit că bugetul lui FC Universitatea Craiova pentru Liga a doua este de 2 milioane de euro.

Capture puscas

Președintele lui FC Universitatea Craiova a vorbit despre planurile de viitor ale alb-albaștrilor și a mărturisit că Știința va ataca promovarea încă din primul sezon de Liga 2.

"Universitatea Craiova se ridica peste nivelul Ligii a 3-a. Este un club mare, care a scos jucători pentru echipa națională. Este un proiect serios, un proiect care beneficiază de un buget bun. Există un scop, un țel și un număr impresionant de suporteri. Avem în jur de 2 milioane de euro buget pentru Liga 2. Nu este o sumă mică și provine din buzunarul unui singur om. Noi nu beneficiem de drepturile TV în acest moment, dar nu banii joacă.

FB Adrian Mititelu 20

Au fost cluburi cu două milioane de euro care vor să promoveze de doi ani, vezi U Cluj, și nu reușesc. La fel și Petrolul. Dacă nu vom promova din primul an eu tot cred că o să avem parte de susținere. Eu cred că o să o facă și în Liga 2. Noi sperăm să reușim promovarea din primul an. Încercăm!Adrian Mititelu nu este Bau-Bau în fotbalul românesc. Mă uit la patronii din fotbalul românesc și puțini sunt reali. Fiecare are felul său de a se exprima. Nu este ușor de lucrat cu nici un patron. Este ușor doar dacă știi să lucrezi cu acele persoane. Și Gigi Becali se bagă peste antrenor. Poate nu e bine, dar dacă asta e dorința lui? Dacă el vrea să se bage peste echipă, face declarații, atunci ce să faci?

„Sper să le dea Dumnezeu inspirația celor de la Primăria Craiova să modifice acel act prin care este permis accesul unei singure echipe pe stadion. E posibil orice în România – Marcel Pușcaș, pentru ProSport LIVE

img OBLEMENCO

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape