Gică Popescu: "Ambele echipe trebuie să aibă acces pe Oblemenco. Nu e propietatea niciuneia!"

Gică Popescu consideră că și FC Universitatea Craiova trebuie lasătă pe Ion Oblemenco.

Universitatea Craiova 1989 90

Oficialii formației celeilalte echipe din oraș se cred stăpânii Craiovei și nu doresc sub niciun chip ca și FC Universitatea Craiova să joace pe Oblemenco. Aceasta a fost și principala condiție pe care Mihai Rotaru le-a pus-o autorităților locale ca să finanțeze CSU, în momentul în care s-a înhămat la proiectul  formației susținute de Primărie.

Rotaru dorește ca Adrian Mititelu să fie blocat atât pe Extensiv, cât și pe Oblemenco. Însă fostul căpitan al Universității Craiova, echipei naționale și al Barcelonei, Gică Popescu, 52 de ani, consideră că și FCU trebuie lăsată să joace pe arena Ion Oblemenco. "“De ce nu? Atâta timp cât plătesc. Acel stadion nu este proprietatea niciuneia dintre echipe. Primăria este proprietarul stadionului și pe el e normal să aibă acces ambele echipe pe această arenă,” a spus Popescu, la ProX.

În urmă cu mai bine de un an, Gică Popescu a fost înjurat pe stadionul Ion Oblemenco, acolo unde a fost prezent, de suporterii celeilalte echipe din oraș la un meci pe care formața lui Rotaru l-a susținut cu Viitorul. Fostului mare internațional i s-a pregătit un banner, iar managerul școlii de Fotbal "Gică Popescu", Paul Răducanu, a declarat la vremea respectivă că totul a fost pus la cale de niște oameni de prin conducerea echipei lui Rotaru.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click