Prepeliță și Firțulescu cer ca FCU să joace pe Oblemenco."Nu e normal ce i se întâmplă lui Mititelu!"

Andrei Prepeliță și Dragoș Firțulescu vor dreptate pentru FC Universitatea Craiova.

img OBLEMENCO

Promovarea lui FC Universitatea Craiova a dat serios peste cap planurile foștilor angajați al lui FCU, acum trecuți pe ștatul de plată de al lui Mihai Rotaru.  În ultimele zile, aceștia au încercat disperat să arunce pe piață tot felul de fumigene, doar cu speranța că Știința nu o să fie lăsată să joace de către autoritățile locale pe Ion Oblemenco. Însă, tot mai mulți foști fotbaliști ai Universității Craiova au început să declare public că formația antrenată de Eugen Trică și patronată de Adrian Mititelu trebuie să joace și ea pe Oblemenco. După Aurică Țicleanu, Rodion Cămătaru, Emil Săndoi, Nicolae Zamfir, Eugen Vodă, Mircea Bornescu, Mădălin Ciucă, acum Andrei Prepeliță și Dragoș Firțulescu au cerut și ei același lucru.

FIRTULESCU

Niște bazaconii pe care eu nu le-am înțeles niciodată. Asta e Craiova la care am crescut eu (n.a. - FC U Craiova Craiova), la care am copilărit, unde ne-am petrecut cei mai mulți ani din viață. Am iubit-o, o iubesc și cu ea rămân. Păi, cum, domne, asta nu mai este Craiova? Eu nu am jucat acolo? Florin Costea nu a dat gol cu Dinamo? Suporterii aia, care s-au ridicat 25.000 și aveau orgasm....aia nu mai sunt suporterii care au fost la meciul ăla. Echipa asta trebuie să joace pe Oblemenco!”, a spus Firțulescu, la GSP Live

Ciuca Saceanu Firtulescu Stoica Dananae3

"FCU trebuie să joace pe Oblemenco!"

La rândul său, unul dintre foștii căpitani ai Universității Craiova, Andrei Prepeliță, 34 de ani a vorbit și el despre echipa pregătită de Eugen Trică. "La ce am auzit că se investesc bani, au condiţii foarte bune, mă aşteptam să promoveze de anul trecut. Dar acum s-au pus la punct, aveau un avans considerabil şi chiar dacă se juca, ei erau câştigătorii detaşaţi. M-am bucurat, pentru că aş vrea să văd lumea care în urmă cu 7 ani, la un meci între cele două echipe, în Liga a 2-a, jucat acasă la CSU contra U Craiova, toată lumea, 30.000 de oameni, ţinea cu U Craiova. După aceea, echipa lui Mititelu având probleme, lumea îşi doreşte fotbal, s-a construit un stadion frumos la Craiova şi au mers la meciurile celeilalte echipe

E clar că galeria frumoasă a Craiovei susţine echipa FC Universitatea Craiova. (Îţi închipui un asemenea derby în Craiova în Liga 1?) Da. Am văzut că domnul Mititelu îşi propune un buget bun pentru anul următor de Liga a 2-a.

prepelita

Dacă îşi plăteşte fiecare chiria, fiind cetăţean al oraşului Craiova, nu poţi să împarţi suporterii ăia în două. Adrian Mititelu a chetuit banii lui pentru Universitatea Craiova. Pentru că şi suporterii ăia plătesc taxe și FCU trebuie să joace pe Oblemenco”, a spus Prepeliţă. 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 29 Septembrie 2020
FC Universitatea vs CSM Slatina
19:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. ACS ASU Poli Timișoara 5 11
2. FC Universitatea 4 10
3. FC Rapid 5 10
4. Petrolul Ploieşti 5 9
5. Dunărea Călăraşi 4 9
6. AFC Turris-Oltul 5 8
7. CS Concordia Chiajna 5 8
8. Farul Constanţa 4 7
9. Universitatea Cluj 5 7
10. CSM Reșița 4 7
X

Right Click

No right click