Adrian Mititelu: "După 1 iunie, procurorii vor emite o soluție în dosarul de șantaj"

Adrian Mititelu a oferit prima reacție la atacul la care este supus din partea foștilor angajați de la FCU.

MITITELU

Promovarea în a doua ligă a României dă mari frisoane oamenilor lui Mihai Rotaru. Cum exclusivitatea de pe Oblemenco este deja pusă în pericol, Adrian Mititelu a început în ultimele zile să fie atacat cu lucruri aberante, dar patronul lui FCU nu a dorit să dea prea multă atenție acestor chestiuni.

Totuși, în cursul zilei de azi, Mititelu a oferit o reacție prin intermediul paginii sale personale de facebook.

"De ce tac?

Tot ceea ce se întâmplă în ultimele zile cu acești foști angajați ai FCU, care în ultimele zile m-au atacat și denigrat în spațiul media, face parte dintr-un plan de diversiune organizat de Rotaru Mihai și are la bază cercetările penale în stadiu avansat în dosarul penal ce vizează infracțiunea de ȘANTAJ la care am fost supus de numiții Rotaru Mihai, Șiman Vasile și alții, pe o perioadă de șase ani de zile.

La data declarării stării de urgență, dosarul se afla într-o fază avansată, punerea sub acuzare fiind iminentă. Începând cu 1 iunie, dată la care Parchetul iși va relua activitatea, urmează ca procurorii să emită o soluție în conformitate cu legea și cu probatoriul aflat la dosarul cauzei.

Tot ceea ce se întâmplă în aceste zile este o continuare a acțiunii de șantaj care are ca scop determinarea subsemnatului de ceda și de a accepta condițiile impuse de Rotaru. Acesta este motivul pentru care sunt atacat, defăimat, denigrat de către foștii angajați ai FCU, acum pe ștatul de plată al lui Rotaru", a scris Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click