Mititelu, replică pentru Lorena Balaci: "Eu l-am iubit pe Ilie și îl voi purta în suflet mereu!"

Lorena Balaci l-a atacat luni seară pe Adrian Mititelu pe pagina sa de facebook.

adrian mitielu mesaj dupa moartea lui ilie balaci

Ilie Balaci este cel mai mare fotbalist pe care România l-a avut, iar suporterii din Peluza Sud 97 nu îl vor uita niciodată și îi vor scanda numele la fiecare meci al lui FC Universitatea Craiova. Este cunoscut faptul că peste 1.000 de fani ai lui FCU au fost la priveghi la fostul mare fotbalist și i-au cinstit memoria, cu o seară înainte de înmormântarea sa.

Ultrașii din PS 97 s-au deplasat a doua zi și la cimitir, acolo de unde și-au luat la revedere de la cel mai mare fotbalist pe care România l-a avut. Însă, este clar Ilie Balaci a rămas pentru totdeauna în inimilor suporterilor Științei și o să fie pe vecie unul dintre noi. Dar, Lorena Balaci, din senin, a decis să iasă la atac asupra lui Adrian Mititelu, după ce a postat niște conversații ale acestuia pe pagina ei de facebook, pornindu-se ulterior un val de comentarii și injurii între fanii olteni. În cursul acestei zile, Adrian Mititelu a oferit câteva declarații pentru gsp.ro 

Peluza Sud Ilie Balaci

"Chestiunea este reală. însă este de acum 4-5 ani, când, într-adevăr, eu am avut un schimb de replici cu Balaci. E clar că e o diversiune pentru a bloca revenirea echipei pe Oblemenco. L-am iubit pe Balaci de când mă știu, l-am purtat în suflet și o să-l port mereu. Acum nu se face altceva decât să se pună benzină pe foc. Probabil vor să lipească numele meu de ceea ce s-a întâmplat cu proprietățile domnului Cârțu. Repet, e o chestiune veche, de domeniul trecutului”, a declarat Mititelu.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape