Eugen Trică: "Suporterii au suferit destul. Trebuie să jucăm pe Ion Oblemenco!"

Eugen Trică este convins că bugetul de 2 milioane de euro este foarte bun pentru promovare.

200126 15 trica

Antrenorul principal al Universității Craiova, Eugen Trică, 43 de ani, a vorbit despre planurile de viitor ale alb-albaștrilor și a dezvăluit ce tip de jucători așteaptă la echipă pentru Liga a doua.

"Mulțumesc tuturor colaboratorilor și jucătorilor mei pentru promovare. Este o promovare muncită și meritată. Toți cei care sunt în anturajul Universității Craiova au contribit la această promovare, iar pentru mine este o mare mândrie că am realizat acest lucru cu echipa mea de suflet, iar eu vreau să merg pe aceeași linie. Peluza Sud 97 a venit după noi peste tot.

Avem suportul patronului, iar bugetul pentru anul viitor este de 2 milioane de euro. Consider că este un buget foarte bun, care ne permite să ne îndeplinim obiectivul. Vom aduce și câțiva jucători cu experiență, care în mod sigur vor da un plus de valoare echipei. Avem o listă de 25-30 de jucători, dar acum să vedem câți putem să transferăm.

200128 01 trica echipa

A venit timpul să jucăm pe stadionul Ion Oblemenco. Suporterii noștri au îndurat destul. Am văzut că și alți foști mari fotbaliști ai Universității Craiova susțin acum această cauză a noastră. Dacă cealaltă echipă din oraș pica în Liga 2 ce se întâmpla cu acel protocol? Pe Oblemenco se juca handbal și rugby? Se făceau concerte?

Eu știu că treaba mea este să antrenez, iar de lucrurile astea trebuie să vorbească patronul și președintele clubului, cei care au și vorbit, dar nici eu nu mai pot să tac când văd atâta nedreptate. Eu sunt și oltean și mă doare sufletul. A fost greu să jucăm pe stadioanele de la Liga 4 și a treia, iar eu am văzut cît de mult au suferit jucătorii", au fost câteva dintre declarațiile lui Eugen Trică, făcute la Radiosport1.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28