Pușcaș: "Monitorizăm 30 de jucători. Sunt olteni, moldoveni, bănățeni și patru străini!"

Marcel Pușcaș a declarat că obiectivul Științei este promovarea în Liga 1.

marcel puscas

Președintele lui FC Universitatea Craiova a vorbit despre viitorul alb-albaștrilor și de planul pe care conducerea grupării din Bănie l-a făcut pentru campania de achziții. Marcel Pușcaș a mai dezvăluit că Știința trebuie să joace în Liga a doua meciurile de pe teren propriu doar pe stadionul Ion Oblemenco.Încercăm să facem ultimele demersuri pentru a putea evolua pe Oblemenco. Acum nu depinde doar de noi. Demersurile au fost făcute în urmă cu doi ani, nu s-a dorit. Există hotărârea Consiliului Local, care spune că nu poate altă echipă să îşi desfăşoare activitatea pe acea bază sportivă, decât dacă e în Liga I sau dacă joacă în 16-imile Cupei României. 

Capture OBLEMENCO

Această hotărâre de Consiliu, uşor absurdă, ar trebui aruncată, revizuită, aşa cum s-a făcut, se poate şi desface în trei minute şi se redactează o altă hotărâre de Consiliu. E foarte simplu, dacă se doreşte. Sigur, contra cost. La începutul sezonului ăstuia, domnul Mititelu a dorit să plătească în avans cele 15 etape pe care urma să le disputăm pe teren propriu, 120 de mii de euro şi a fost refuzată suma aceasta de bani.

Am simţit pe propria piele (n.r. - în Liga 3), dorind să achiziţionăm jucători de liga a doua, poate chiar de Liga 1, pentru că puteam pentru unii să facem faţă pretenţiilor financiare, dar nu au venit.

puscas

Noi avem o listă, am monitorizat cam 30 de jucători de care cred că ne-am putea folosi în sezonul viitor, din care probabil vor veni câţiva jucători care să ne ajute la realizarea obiectivului. Între aceştia sunt olteni, sunt şi ardeleni, sunt şi bănăţeni, sunt şi câţiva moldoveni şi sunt şi vreo patru străini. Vreau să vă spun că bucuria a fost maximă, nu neapărat prin felul în care am produs această promovare. Aveam 13 puncte avans după 16 etape, deci nu cred că se mai punea problema merituasei promovate. E o promovare meritată pentru care s-a muncit, nu am avut nicio înfrângere. Nu avem nicio mustrare de conştiinţă că nu am fi meritat promovarea",a declarat Marcel Pușcaș, pentru Telekom Sport.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click