Emil Săndoi: "FCU trebuia lăsată de la început pe Oblemenco. Mă bucur că a ajuns în Liga 2!"

Emil Săndoi consideră că FC Universitatea Craiova trebuie să joace neapărat pe Ion Oblemenco.

Emil Sandoi

Fostul căpitan al Universității Craiova, Emil Săndoi, 55 de ani, consideră că formația pregătită de Eugen Trică trebuie lasată neapărat să joace pe Ion Oblemenco. Acesta a vorbit la Realitatea Sportivă. net despre promovarea Științei în Liga 2.

 "Voi merge și la meciurile lui FCU. Aș antrena chiar și o echipă de Liga 2, dacă are un proiect serios. Nu uitați că am fost și la FC Argeș, dar nu am avut atunci drept de promovare. Consider că promovarea lui FCU în Liga 2 este meritată. Ei oricum au defilat în Liga 3 și mă bucur din suflet că au promovat. Îi așteptăm în prima ligă, dar sunt convins că ei sunt conștienți că vor avea un campionat foarte tare în Liga 2.

Sandoi 2

Din punctul meu de vedere FCU trebuie lăsată în acest moment să joace pe Ion Oblemenco, dar mai bine spus consider că trebuia lăsată de la început să joace pe acest stadon.  La Liga 2 o să vedeți că sunt meciuri cu spectatori mult mai mulți ca la Liga 1. Eu consider că nu mai este niciun motiv ca FCU să nu joace pe Oblemenco. Asta este normalitatea", a spus Săndoi.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click