EXCLUSIV. Oltenii au patru probleme de lot înainte de partida cu Turris Măgurele!

FC Universitatea Craiova se pregătește începând de luni pentru partida cu Turris Măgurele, una dintre cele mai importante dispute ale alb-albaștrilor din acest retur de campionat.

După ce echipa lui Dragnea jr a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu Brașovul, oltenii se află acum la șase puncte de echipa lui Lincar, iar o victorie împotriva liderului Ligii III ar readuce Știința cu șanse mari în lupta pentru promovare.

Conducerea clubului din Bănie intenționează să programeze meciul împotriva lui Turris ,sâmbăta viitoare, de la ora 16.30, iar jucătorii lui Adrian Filip și Mădălin Ciucă așteaptă câți mai mulți fani ai Științei la stadion. Însă Ediție.ro a aflat că cei doi antrenori ai lui FC Universitatea Craiova au și probleme de lot. Mogoșanu, Ciucă, Cristiu și Kazuki sunt accidentați.

Mogo are mâna în ghips, Ciucă are dureri la genunchi, Kazuki, probleme la inghinali, iar Cristiu s-a antrenat toată săptămâna trecută separat după ce a suferit o entorsă. Duminică alb-albaștii au prmit liber din partea antrenorilor lui FCU, iar de luni jucătorii își vor relua pregătirile pentru marele meci cu Turris Măgurele.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20