Peluza Sud.97 nu face deplasarea la Voluntari

Marți seară Ediție.ro v-a informat în exclusivitate în legătură cu numărul de 25 de bilete pe care clubul FC Voluntari le va da suporterilor din Peluza Sud 97 sub pretextul că stadionul "Gheorghe Dinică" beneficiază doar de 500 de locuri.

Cei din Craiova solicitaseră inițial 200 de bilete, dar propunerea a fost respinsă. Astfel că, Peluza Sud 97, una dintre cele mai pătimașe și puternice galerii din România, a decis să nu facă deplasarea la Voluntari, în semn de protest pentru numărul de bilete alocate, dar și pentru faptul că Știința este programată să joace mai mereu meciurile din deplasare vinerea.


Vă redăm comunicatul integral al Peluzei Sud 97!

"La solicitarea clubului de a primi 200 de bilete pentru deplasarea de vineri, s-a primit un raspuns de-a dreptul revoltător, drept urmare Peluza Sud nu se va prezenta la meciul cu Voluntari II, ca un semn de protest la adresa autorităților ce programează meciurile Universității preponderent vinerea și care ne îngrădesc accesul pe stadioane, limitând din ce în ce mai ridicol numărul biletelor alocate Științei. Acum au ajuns la 25.

La Măgurele nu v-a ieșit, iar la meciul din noiembrie cu clonații s-au făcut de râs organele voastre, a căror unică menire e de a ne carota la fiecare pas.

Facem un protest prin neprezentare, dar nu va bucurați prea tare, nu ați scăpat de noi!

Mai bine plecând de jos, de pe coclauri  Decât de colegii lui Pandele încoronați cu lauri", se arată în comunicat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape