EXCLUSIV. Mogoșanu trebuie să se opereze. Când este programat la consultație!

Sorin Mogoșanu trebuie să își scoată tija din picior cu ajutorul unei intervenții medicale.

200205 02 mogosanu

Portarul de 27 de ani este unul dintre cei mai iubiți jucători ai Științei, datorită devotamentului său față de culorile alb-albștrilor. După ce, în vara anului trecut, Mogoșanu a suferit o fractură de femur, în timpul unei partide amicale cu Reșița, pe data de 14 iulie portarul Universității a fost operat la Spitalul Clinc de Urgență din Bănie. Perioada de recuperare a fost estimată la șase luni iar Mogo a revenit pe gazon într-un meci de fotbal abia în cantonametnul Științei din Antalya, derulat în perioada 25 ianuarie-16 februarie..

200126 02 mogosanu

Extrem de ambițios, Mogo și-a recâștigat repede locul de titular la Universitatea și a convenit cu Eugen Trică și cu conducerea formației din Bănie să apere în șase, șapte meciuri din retur, urmând ca apoi să se opereze din nou pentru extragerea tijei introduse în picior la prima intervenție chirurgicală din vara anului trecut.

Însă, cum campionatul este întrerupt acum din cauza pandemiei de coronavirus, Ediție.ro vă informează că Mogoșanu intenționează să se opereze undeva pe la mijlocul lunii aprilie. Acesta este programat la o consultație pe 14 aprilie, dar este de urmărit dacă medicii își vor da acceptul pentru operație, deoarece în această perioadă în România sunt permise doar intervențiile chirurgicale de urgență. 

200129 G 10 mogosanu

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani