Firțulescu a ajutat spitale din Craiova și Băilești. Ce spune de FCU!

Dragoș Firțulescu a sărit în ajutorul medicilor din Craiova și Băilești.

firtulescu

Medicii din România sunt, în aceste zile, în prima linie în lupta împotriva coronavirusului, după ce mai bine de 1.000 de persoane au fost infectate cu Covid 19, iar 18 români au decedat între timp.

Dragoș Firțulescu, fostul fotbalist al lui FC Universitatea Craiova, a vorbit pentru Ediție.ro despre gestul său, dar și despre echipa sa de suflet. Micuțul mijlocaș a ajutat spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, dar a fost și la Băilești.

"Am venit de o săptămână în Craiova și am decis să îi ajut și eu pe medici cu măști, mânuși și bani. Fac și eu ce pot, pentru că în aceste zile cadrele medicale trebuie ajutate. Fotbalul este oprit peste tot și trebuie să urmăm toate sfaturile autorităților. Dacă mă mai gândesc la FCU? Normal! E singura echipă la care aș mai juca la noi în țară.

Pentru mine Universitatea Craiova adevărată este echipa din Liga a treia. Este echipa care mi-a dat o pâine de mâncat și nu voi uita toată viața mea acest lucru. Le doresc băieților multă sănătate, dar în primul rând sunt sigur că vor readuce Universitatea acolo unde îi este locul", a spus Firțulescu.

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani
Duminică, 3 Octombrie 2021
FC Universitatea vs CSU Craiova
21:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova