EXCLUSIV. Mario Enache: "Îmi este foarte greu. Ne lipsește la toți fotbalul!"

Mario Enache abia așteaptă ca FC Universitatea Craiova să își reia antrenamentele.

 mario enache

Pe teritoriul Românei sunt peste 900 de perseoae infectate cu Coronavirus, iar în acest moment 4 persoane au murit din cauza Covid 19. Conducerea Științei a decis să își protejeze jucătorii și oamenii din stafurile administrative și tehnice, iar în acest moment aceștia se află acasă pînă când se vor relua antrenamentele. Momentan nu se știe o dată exactă.

Ediție.ro a luat legătura cu Mario Enache, iar tânărul portar al Universității ne-a vorbit despre această perioadă. "Sunt acasă cu familia, dar recunosc că îmi este tare greu fără fotbal. Îmi lipsește foarte mult fotbalul. Urmez programul dat de nea Dan, dar acum nu prea mai avem voie să ieșim din case. Consider că este cea mai bună decizie pentru a scăpa cît mai repede de acest virus.

mario

Dacă stăm în case ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei dragi. Este o perioadă grea și trebuie să fim optimiști și foarte puternici. Îmi petresc în mare parte timpul cu familia mea, în special cu sora mea. Însă mai joc și pe playstation. Dar speră să treaacă acest virus, deoarece vreau să revenim la antrenamente", a spus Enache.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape