EXCLUSIV. Blidar: "Îmi pare rău că s-a întrerupt campionatul, dar Dan Vasilică și Mister au grijă de noi!"

Alex Blidar s-a acomodat cu atmosfera de la FC Universitatea Craiova.

200126 08 dragu blidar

În această iarnă, Știința l-a transferat pe juniorul Alex Blidar, 17 ani. Tânărul fotbalist se află acum acasă, în sânul familiei sale, după ce conducătorii Universității au decis să le dea vacanță fotbaliștilor, forțați de problemele foarte mari cauzate de Covid 19. În plus, România a și intrat în stare de urgență.

Alex Blidar a recunoscut, pentru Ediție.ro, că îi pare rău că a plecat acasă, dar că este conștient că sănătatea tuturor este mai prsesus de orice.

"Mă simt din ce în ce mai bine la FCU și chiar îmi pare rău că a trebuit să plecăm acasă. Însă asta este situația și este bine să ne protejăm de acest virus. Domnul Dan Vasilică are grijă de noi și în vacanță. Dânsul ne-a dat un program individual, iar eu îl voi urma fără niciun fel de discuție. Acest program ne face să ne întoarecem la echipă cu un tonus foarte bun de antrenamente. Vom avea aceeași energie dacă vom lucra exact cum ne-au cerut domnul Dan și Mister.

200126 tanase trica blidar

Îmi place foarte mult la FC Universitatea Craiova, deoarece în acest colectiv este seriozitate maximă și pot ieși doar rezultate bune, cu siguranță această echipă merită promovarea. Mă bucur că am făcut acest pas important în cariera mea și vreau să profit la maximum de fiecare șansă pe care o voi avea", a spus Blidar.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click