Diagnostic confirmat! Mădălin Ciucă are ruptură. Când revine pe teren!

Nicolo Napoli are mari bătăi de cap în alcătuirea perechii de fundași centrali pentru următoarele meciuri din campionatul Ligii III.

După partida amicală de la Slatina, câștigată de olteni cu scorul de 3-2, Mădălin Ciucă, căpitanul alb-albaștrilor, s-a ales cu o accidentare, iar după ce s-a antrenat toată săptămâna trecută cu dureri, totuși înainte de meciul cu Bradu "Ciucanu" a descoperit că zona unde avea probleme s-a umflat. Astfel că, vetereanul Științei a cerut de urgență să efectueze un examen medical amănunțit.

Mădălin Ciucă a bănuit că este posibil să fie vorba de o ruptură musculră, iar verdictul respectiv a fost confirmat și de medici după ce căpitanul oltenilor a efectuat un set de analize la ecograf. Astfel că, liderul din vestiarul lui FC Universitatea Craiova va lipsi de pe gazon cel puțin trei săptămâni, iar șefii Științei se gândesc la posibilitatea auducerii unui nou fundaș central, după ce și Marius Avram acuză la rândul său o întindere. Dar, totuși rămâne de văzut dacă oficialii alb-albaștrilor vor mai face sau nu o achiziție, deoarece se speră în recuperarea lui Ciucă cât mai repede. În aceste zile jucătorul în vârstă de 36 de ani urmează și un tratament pe bază de injecții.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click