EXCLUSIV. Kevin Trabalka: "Marți mă operez. Le mulțumesc colegilor pentru gestul făcut!"

Kevin Trabalka (foto dreapta) se va opera la genunchiul stâng la spitalul din Timișoara.

200128 FCU Ansan raducanu trabalka

Marian Stoenac a înscris în minutul cinci al partidei cu Reșița, iar ulterior s-a dus glonț către banca de rezerve a Stțiinței, acolo de unde a luat tricoul lui Kevin Trabalka. Mijlocașul alb-albaștrilor și colegii săi i-au dedicat reușita atacantului venit în Bănie de la Lipova.

Kevin Trabalka a suferit o ruptură de ligament la genunchiul stâng înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, iar marți se va opera, la Timișoara. Acesta le-a mulțumit coechipierilor săi de la Știința, prin intermediul Ediție.ro, pentru gestul făcut față de el după golul reușit de Marian Stoenac.

"Le mulțumesc frumos colegilor mei ca s-au gândit la mine, apreciez foarte mult gestul lor, urmează o perioada puțin mai grea pentru mine . Marți mă operez și apoi voi începe recuperarea cu gândul că mă voi întoarce mai puternic decât înainte. Băieților le doresc multă baftă, pentru că vineri începe campionatul.

Nu am nicio îndoială, vor câștiga, pentru că știu ce valoare au și cât au muncit. Colegii mei așteaptă cu nerbădare meciul cu Lipova și startul returului de campionat", a spus Trabalka.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20