EXCLUSIV. Alex Blidar: "Sunt conștient că am venit la o echipă de mare tradiție!"

Alex Blidar, 17 ani, se pregătește în continuare cu FC Universitatea Craiova.

Înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, FC Universitatea Craiova a mai adus doi jucători: Robert Riza, 20 de ani, și Alex Blidar, 17 ani. În acest moment, în lotul alb-albaștrilor se mai află doar juniorul, cel care speră că o să facă meciuri mari în tricoul Universității Craiova. Acesta oferit câteva declarații pentru Ediție.ro.

"Mă simt foarte bine la FC Universitatea Craiova, ma bucur că pot să lucrez cu un asemenea staff si să ma antrenez cu coechipieri cu multă experiență fotbalistică. Cantonamentul din Antalya a fost super, condițiile pe care le am avut, meciuri cu echipe tari, totul a fost perfect pentru a ne putea antrena bine. Când am debutat la Universitatea Craiova am fost foarte fericit și mândru în acelasi timp, acest pas a fost foarte important pentru mine

Mă bucur că am venit aici, sunt conștient că am venit la o echipă cu mare tradiție, cu o galerie frumoasă și îmi doresc să pot avea cât mai multe reușite în acest tricou. Mulțumesc frumos tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să vin să joc pentru Știința. Vă repet: este o mare onoare pentru mine", a spus Blidar.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20