EXCLUSIV. Cristi Bobar: "FCU-Reșița este un meci de Liga a doua!"

 Președintele celor de la Reșița, Cristi Bobar, abia așteaptă meciul cu FC Universitatea Craiova.

fcu resita raducanu

Vineri, cu începere de la ora 15, la Severin, FC Universitatea Craiova va disputa partida de verificare cu Reșița, echipă care evoluează în Liga a doua. Președintele adversarilor alb-albaștrilor, Cristi Bobar, a vorbit pentru Ediție.ro despre meciul respectiv.

"Este un test util pentru ambele formații iar nouă ne prinde și mai bine disputarea acestui joc, pentru că noi oricum stăm în această etapă și nu jucam în campionat.

Considerăm acest joc ca pe unul de Liga a doua, deoarece FCU este ca și promovată în această divizie. În Liga a treia, această echipă face legea etapă de etapă. Nu degeaba Eugen Trică și băieții lui au pus acum 13 puncte distanță între locul 1 și locul 2.

Noi l-am adus la Reșița pe Dorinel Munteanu și sperăm că o să ne salvăm de la retrogradare, asta ne este obiectivul. Am schimbat în iarnă vreo 12-13 jucători și credem că putem să rămânem în Liga a doua. Este clar că există o diferență mare între fotbalul de Liga a treia și cel de Liga doua, iar noi am simțit lucrul ăsta pe propria piele.

Sperăm la meciul cu FCU să nu mai apară accidentări și salutăm revenirea portarului Mogoșanu de la Craiova. Țin minte că el s-a accidentat în meciul cu noi jucat tot la Severin, în vara anului trecut. Craiova are în componență fotbaliști peste nivelul Ligii a treia, iar meciul o să fie unul foarte interesant", a spus Bobar.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape