EXCLUSIV. Trabalka are ligamentul rupt și trebuie să se opereze la genunchi. Cât lipsește!

Kevin Tabalka are ligamentul de la genunchiul stâng rupt.

200204 11 trabalka raducanu

Înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, Kevin Trabalka s-a accidentat la un meci școală dintre elevii lui Eugen Trică. Ulterior, atacantul oltenilor a fost trimis la un control medical amănunțit la Timișoara, dar medicul nu a putut să îi dea un diagnostic clar, deoarece genunchiul stîng al fotbalistului Științei era la momentul respectiv foarte umflat.

Doctorul i-a spus lui Kevin Trabalka că un diagnostic clar ar putea să îi dea abia după trei săptămâni, astfel că jucătorul a mers în cele din urmă cu echipa în Antalya, acolo unde în cea mai mare parte a stagiului de pregătire a fost menajat de către staff-ul lui FCU.

Ediție.ro vă informează că, după ce Trabalka a făcut în urmă cu câteva zile un nou control medical, verdictul medicilor a fost unul foarte dur: ruptură de ligament.

În acest moment, Kevin Trabalka se află acasă la Arad, iar pe 3 martie atacantul oltenilor este programat să se opereze la genunchiul stîng, la Timișoara. Perioada de recuperare va fi de minimum șase luni, iar Ediție.ro îi transmite fotbalistului alb-albaștrilor să fie cât mai puternic și să treacă cu bine peste această problemă medicală.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20