EXCLUSIV. Robert Riza a plecat de la FCU. "Nu ne-am înțeles!"

Robert Riza nu a mai semnat cu FC Universitatea Craiova.

200215 fcu dinamo kiev riza

Înainte de plecarea în Antalya, Robert Riza a fost unul dintre cei doi jucători care fuseseră aduși ca noutăți în lotul alb-albaștrilor. Folosit în meciurile din Turcia, atât pe banda dreaptă, cât și pe postul de fundaș stânga, fostul jucător al Concordiei Chiajna nu a mai semnat în cele din urmă cu FC Universitatea Craiova.

Contactat de către Ediție.ro, Robert Riza ne-a spus că a decis să nu mai accepte oferta de transfer venită de la Știința. "După cantonamentul din Antalya nu m-am mai dus la Craiova. Am primit o ofertă de transfer, dar am decis să nu o accept, deoarece nu ne-am înțeles la un aspect. Stagiul de pregătire din Turcia m-a ajutat foarte mult. Și cei de la Craiova m-au ajutat enorm să ma pun pe picioare și le mulțumesc pentru tot din suflet.

I-am mulțumit și domnului președinte. Dânsul mi-a dat oferta. Am avut câteva zile de gândire pentru un răspuns, dar din păcate el a fost unul negativ. Domnii de la Craiova m-au ajutat enorm să mă pun pe picioare în condițiile în care eu am stat 3 luni", a spus Riza. 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20