EXCLUSIV. Ioana Cioboată: "Peluza Sud 97 îmi dă forță să merg mai departe!"

Ioana Cioboată este mândră că suporterii din Peluza Sud 97 nu l-au uitat pe fiul ei. 

Capture CR NEAMTU

20 februarie este ziua în care toți suporterii adevărați ai Universității Craiova aprind o lumânare în memoria lui Cristi Neamțu. Așa s-a întâmplat și joi, atunci când la cimitirul Sineasca o delagație a Științei, formată din Robert Săceanu, Eugen Trică și Sorin Mogoșanu, a fost prezentă la mormântul lui Cristi Neamțu, acolo unde cei trei au depus o coroană de flori.

Ulterior, pe seară, galeria Universității Craiova, Peluza Sud 97 a fost și ea prezentă la mormântul lui Cristi Neamțu și l-a comemorat pe unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria alb-albaștrilor. Ediție.ro a contactat-o pe Ioana Cioboată, mama fostului portar al Științei, cea care aproape cu lacrimi în ochi ne-a vorbit despre ziua de joi.

cristi neamtu 2

"Le mulțumesc frumos domnilor de la FC Universitatea Craiova pentru gestul făcut față de memoria lui Cristi. Am văzut că au fost prezenți acolo Eugen Trică, Robert Săceanu și portarul de la ei de la echipă. Le mulțumesc încă o dată din tot sufletul. Dar nu nu ultimul rând vreau să le mulțumesc băieților din Peluza Sud 97 pentru gestul pe care le-au făcut joi seară. Sunt sigură că băiatul meu i-a privit de acolo de sus și sunt sigură că se bucură că nu a fost uitat. Cristi este unul dintre ei, așa cum băieții mi-au spus aseară la cimitir. Sunt convinsă că dacă nu ploua la noi în oraș cimitirul era și mai plin de suporteri, dar și așa au fost foarte mulți.

Vă spun foarte sincer că Peluza Sud 97 îmi dă forță să merg mai departe, iar când văd și aud că numele fiului meu este strigat din toată inima de acești băieți, îmi dau lacrimile. Realizez pe zi ce trece cât de mult îl iubesc ei pe Cristi, deși au trecut 18 ani de când copilul meu a murit. Vreau să îi asigur pe liderii de galerie, dar și pe toți băieții din Peluza Sud 97, că tabloul, cel care era la ei, la Peluză, pe stadionul Oblemenco, este acum pe peretele din camera fiului meu. Nu îl voi da nimănui, deoarece acel tablou aparține doar Peluzei Sud 97. Acel tablou îl voi da tot Peluzei Sud 97, dacă băieții îl vor înapoi atunci cînd se vor întoarce pe stadionul lor", a spus Ioana Cioboată.

cristi neamtu 3

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova