Peluza Sud 97 i-a cinstit memoria lui Cristi Neamțu. Nu au fost uitați Balaci și Crișan!

Peluza Sud 97 l-a comemorat, joi, pe Cristi Neamțu

 cristi neamtu

Singura galerie care contează din Craiova, dar și una dintre cele mai puternice galerii din România, Peluza Sud 97, nu și-a uitat simbolurile și nici idolii copilăriei noastre. Joi, ultrașii din PS.97 au fost prezenți la cimitirul Sineasca, acolo unde l-au comemorat pe Cristi Neamțu, cel care va rămâne veșnic în inimile tuturor suporterilor Universității Craiova.

În urmă cu 18 ani, pe data de 20 februarie 2002, pe un pat de spital din Cipru, s-a stins din viață Cristi Neamțu, după ce fostul portar al alb-albaștrilor fusese accidentat la cap de Șuleap la unul dintre antrenamentele Universității Craiova.

Suporterii Leiilor adevărați din Bănie au mers ulterior și au aprins câte o candelă și la mormintele lui Ilie Balaci și Zoli Crișan.

cristi neamtu 3

Pe pagina oficială de Facebook, Pelzua Sud 97 și-a prezentat acțiunea de la cimitirul Sineasca. 

"Așa cum deja a devenit o obișnuință pentru toți suporterii adevărați ai Științei, azi, pe 20 februarie, ne-am deplasat către cimitirul Sineasca pentru a-l comemora pe cel căruia cu mândrie îi purtăm numele, al nostru Cristi Neamțu.

Tineri, bătrâni, veterani ai peluzei sau copii, bărbați sau femei, cu toții i-am strigat azi în cor numele lui Cristi.

Cristi nu a murit, asta o știm prea bine toți. Cristi trăiește prin noi toți, prin fiecare cântec, prin fiecare steag, prin fiecare deplasare, chiar și prin fiecare interdicție luată. Și așa va fi pe veci! De asemenea, nu i-am uitat pe Ilie Balaci și Zoli Crișan, ținând la mormintele acestora momente de reculegere și depunând candele"

ilie balaci

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click