Nae Constantin: “Ploaia ne-ar putea da planurile peste cap!” ACTUALIZARE: Meciul a fost anulat

Nae Constantin a spus că meciul cu FCU ar putea să nu se mai dispute la Filiași!

stadion filiasi

 

ACTUALIZARE, ora 12: Meciul a fost anulat

 

FC Universitatea Craiova s-a întors duminică seară din cantonament din Antalya iar pe 22 februarie este programat meciul amical cu Filiași, cel care teoretic ar trebui să se dispute pe stadionul adversarilor alb-albaștrilor.

Însă, Nae Constantin, antrenorul celor de la Filiași, a dezvăluit pentru Ediție.ro că ploaia, care nu se mai oprește de peste 15 ore în acest oraș ar putea să dea serios peste cap planurile disputării acestei partide pe terenul filieșenilor.

Așteptăm și noi cu mare interes să vedem ce o să se întâmple în orele următoare, deoarece toată noaptea a plouat în Filiași și plouă și acum. Dacă o ține tot așa, atunci nu cred că o să putem să jucăm meciul pe stadionul nostru. Aseară am vorbit cu conducerea noastră, iar dânșii mi-au comunicat acest lucru.

Nu are rost să rupem gazonul, deoarece niciuna dintre echipe nu o să poată să își facă jocul de antrenament. Conducerile celor două formații vor sta pe telefoane și vom vedea până la urmă ce o să se întâmple, Poate găsim un stadion în Craiova”, a spusNae Constantin.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20