Leii din Bănie sunt neînvinși în Antalya. Remiză cu naționala Rusiei U19!

FC Universitatea Craiova a revenit de două ori pe tabelă în meciul cu Rusia U19.

200213 FCU RusiaU19 02 echipa 

Alb-albaștrii se apropie de finalul stagiului de pregătire din Antalya iar echipa lui Eugen Trică a disputat până în prezent opt meciuri de pregătire și nu a pierdut niciunul.

Partida cu naționala Rusiei U19 a fost cea mai tare dispută a oltenilor în Antalya iar elevii lui "Jose" s-au ridicat la nivelul adversarilor, chiar dacă jucătorii managerului Aleksandr Kerjakov au intrat pe teren un pic cu nasul pe sus. Înainte de joc, fostul mare fotbalist al Rusiei, 37 de ani, și fostul internațional al Științei Ovidiu Dănănae, 34 de ani, s-au fotografiat, aceștia fiind adversari în urmă cu mai mulți ani.

200213 FCU RusiaU19 03 Dananae Kerjakov

Rușii au început mai bine jocul și au deschis scorul în minutul 19 dar oltenii au echilibrat imediat partida și, cinci minute mai târziu, Claudiu Bălan a înscris din lovitură de la 11 metri. Astfel că, la pauză, scorul a fost egal.

200213 FCU RusiaU19 01 balan

La începutul părții a doua, Leii din Bănie au trecut la conducerea jocului, dar Stoenac și Raicea nu au reușit să îl învingă pe portarul naționalei Rusiei. Cei care au marcat au fost adversarii oltenilor, în minutul 70, în urma unui corner bine executat de tinerii jucători ai lui Kerjakov,

Cravașați de pe bancă de Eugen Trică, alb-albaștrii au avut puterea să revină prin Marian Stoenac, golegheterul Științei din cantonamentul din Antalya, care a adus egalarea pentru FC Universitatea Craiova, în minutul 74, și și-a trecut în cont al șaselea său gol din acest stagiu de pregătire.

Ultimul joc al alb-albaștrilor din Antalya se va desfășura pe data de 15 februarie, în compania echipei Dinamo Kiev B.

Primul 11 al lui FC Universitatea Craiova

Mogoșanu - Negru, Avram, Suciu, Tudor - Pop, Tănase - Raicea, Stoenac, Boția - Bălan

Au mai jucat: Dănănae, Rogoveanu, Cristiu

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape