EXCLUSIV. Alb-albaștrii nu slăbesc ritmul în Antalya. Antrenament la sală și pe teren!

Leii din Bănie se pregătesc foarte bine în Antalya.

200212 03 sala echipa vasilica

FC Universitatea Craiova se apropie de sfârșitul stagiului de pregătire din Turcia, dar Eugen Trică și Dan Vasilică lucrează în continuare cu elevii lor la intensitate maximă. Singura zi liberă a cantonamentului din Antalya a fost acordată de "Jose" pe data de 11 februarie.

200212 02 sala chindris

Astfel că, miercuri dimineața, cu începere de la ora 11:00, Leii din Bănie au trecut din nou la treabă. Alb-albaștrii au avut programate două ședințe de pregătire, iar antrenorul Științei a împărțit lotul în două. Un grup a rămas la sala de forță a hotelului Melas și a lucrat cu preparatorul fizc al Științei, Dan Vasilică, iar al doilea grup de jucători a mers la teren și a lucrat cu Eugen Trică. La antrenamentul de seară, de la ora 17.00, cei care au lucrat de dimineață pe gazon au rămas la sala de forță și invers.

200212 01 sala negru vasilica

Ediție.ro vă informează că partida dintre FC Universitatea Craiova și naționala Rusiei U19 se va disputa joi, cu începere de la orală locală 17. Ulterior, Știința va mai avea doar un singur joc de pregătire. Acesta va avea loc pe data de 15 februarie și se va desfășura împotriva formației Dinamo Kiev B.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape