FCU a remizat cu Arsenal Tula B. Rușii au marcat pe final!

FC Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Arsenal Tula B.

 200210 fcu tula echipa

 

AMICAL Antalya. FCU - Arsenal Tula B - Prima repriză

AMICAL Antalya. FCU - Arsenal Tula B - A doua repriză

 

Știința își continuă programul meciurilor de verificare din Antalya iar luni, cu începere de la ora locală 17:00, alb-albaștrii au dat piept cu jucătorii lui Arsenal Tula B.  Eugen Trică a dat șansa tuturor jucătorilor apți din punct de vedere medical să evolueze în partidele din Turcia și, în meciul împotriva rușilor, Claudiu Dragu a fost trimis titular în avanposturi.

În prima repriză, Leii din Bănie au dirijat ostilitățile de pe teren prin câteva șarje ale lui Boția, Rogoveanu și Zimța, iar în mintulul 40 oltenii au deschis scorul. Rogoveanu trimite o diagonală către Dragu, atacantul Științei preia perfect balonul și îi pasează tânărului Ionuț Zanfir, care îl execută spectaculos pe portarul lui Arsenal Tula B.

200210 fcu rogoveanu dragu zanfir

După pauză, tot oltenii au fost la timonă, Claudiu Dragu putând să ducă scorul la 2-0, împiedicat fiind de portarul rușilor, care a fost la post. Eugen Trică l-a trimis pe teren și pe Claudiu Bălan, jucând astfel cu două vârfuri, iar atacul Științei a câștigat în consistență. Tănase, intrat spre finalul partidei, a avut un șut periculos de la distanță, care a trecut cu puțin pe lâng poartă.

Însă, cu cinci minute înainte de finalul partidei, același Tănase trimite o pasă către propriul portar, dar aceasta este interceptată de un adversar iar rușii egalează la a doua ocazie clară de gol din toată partida.

Următorul meci amical al Științei se va desfășura pe data de 12 februarie, în compania lui FC Rukh Brest.

 

Primul 11 al lui FCU

Chindriș - Negru, Dănănae, Avram, Tudor - Pop, Zanfir - Boția, Rogoveanu, Zimța - Dragu

Au mai jucat: Suciu, Bălan, Riza, Raicea și Tănase

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape