EXCLUSIV. FCU și Farul s-au întâlnit la antrenamentul de vineri dimineață!

FC Universitatea Craiova a susținut un antrenament înaintea partidei cu FK Kit-Go Pehcevo.

200207 zicu trica galamaz

Elevii lui Eugen Trică profită din plin de cantonamentul din Antalya și se antrenează zilnic, chiar și înainte de meciuri. Așa s-a întâmplat și vineri, atunci cînd de la ora locală 11, oltenii au efectuat un antrenament tactic. "Jose" a pus la punct ultimele detalii privind partida cu Pehcevo, cea care se va disputa de la ora locală 15:30.

La antrenamentul de vineri, alb-albaștrii s-au întâlnit și cu fotbaliștii lui Farul Constanța, prilej pentru ca Eugen Trică și Ianis Zicu să se salute și să poarte o discuție timp de câteva minute. "Jose" a vorbit și cu fostul căpitan al "Găștii nebune" din Regie, George Galamaz, care acum face parte din staff-ul lui Farul Constanța.

Revenind la antrenamentul tactic de vineri dimineață, Eugen Trică a exersat cu elevii săi în special fazele fixe, acolo unde îi vrea pe Leii din Bănie mult mai buni de la meci la meci.

200207 dragu balan dananae

Ediție.ro vă informează că oficialii Științei încearcă să perfecteze un alt meci amical pentru data de 13 februarie, deoarece partida de verificare dintre FCU și TSV Havelse a picat. Motivul? Germanii și-au anulat pe ultima sută de metri cantonamentul din Antalya.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape