EXCLUSIV. Gugu a părăsit cantonamentul lui FC Universitatea Craiova din Antalya!

Costinel Gugu a plecat luni dimineață în România din Antalya.

200204 plecare gugu suciu

Conducerea lui FC Universitatea Craiova a decis să îl trimită pe Costinel Gugu în România, după ce fundașul central al Științei și-a rupt ligamentul de la cotul mâinii stângi la unul dintre antrenamente iar ulterior medicii i-au imobilizat brațul în ghips pentru o lună. Cum timp de patru săptămâni acesta nu poate să facă absolut niciun fel de antrenament, urmând ca apoi să înceapă recuperarea prin fizioterapie, conducerea Științei a decis să îi permită experimentatului jucător al alb-albaștrilor să plece luni dimineață în România.

Astfel că, Gugu și-a luat revedere de la colegii săi la micul dejun, urându-le baftă acestora, dar nu a ezitat să îl mai salute încă o dată la plecare și pe colegul său de cameră, Cornel Suciu. "Îmi pare rău că m-am accidentat, dar asta e viața de fotbalist. După o lună, voi începe recuperarea și sper să revin cât mai repede pe teren. Le doresc multă baftă colegilor mei, la antrenamente și în meciurile amicale", a declarat Gugu pentru Editie.ro.

FC Universitatea Craiova va disputa marți, cu începere de la ora locală 17, al patrulea joc de verificare din Antalya, iar de dimineață, începând cu ora 11, alb-albaștrii vor efectua și o ședință de pregătire în Lara. În acest moment, oltenii mai au trei probleme medicale în cadrul lotului, Trabalka, Răducanu și Tudor.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20