EXCLUSIV. Gugu s-a accidentat la antrenament. Ce s-a întâmplat cu fundașul alb-albaștrilor!

Costinel Gugu s-a accidentat la antrenamentul de vineri seara.

2001310 01 accidentare gugu

Leii din Bănie își continuă seria antrenamentelor din Antalya, după victoria de joi împotriva Rapidului, scor 3-2. Însă ziua de vineri a fost una cu ghinion pentru Robert Tudor și Costinel Gugu. Dacă juniorul alb-albaștrilor s-a accidentat la antrenamentul de dimineață, pe seară, căpitanul leilor din Bănie din meciul cu Rapid i-a făcut pe toți cei prezenți la ședința de pregătire să tragă o sperietură zdravănă.

La o execuție din întoarcere, Costinel Gugu a aterizat direct în cot, iar ulterior a rămas prăbușit pe gazon. Însă staff-ul medical al alb-albaștrilor a intervenit imediat și i-a acordat primele îngrijiri fundașului central al Științei. Acesta a părăsit antrenamentul, iar mâna stângă i-a fost pusă într-o fașă.

2001310 02 suciu dragu

Revenind la ședința de pregătire de vineri seara, aceasta a fost una bazată pe îmbunătățirea forței, Dan Vasilică folosind exerciții specifice. În continuare, Robert Răducanu și Kevin Trabalka nu se pot antrena normal cu echipa din cauza problemelor medicale, cei doi rămânând la hotel.

Următorul meci al alb-albaștrilor va avea loc pe 2 februarie, atunci când Știința va juca din nou cu o echipă de Liga a doua, Ripensia.

2001310 03 botia trica

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova