EXCLUSIV. FCU și Rapid s-au antrenat una lângă alta în Antalya!

FC Universitatea Craiova va juca joi împotriva Rapidului.

200129 D balan

Știința a remizat marți cu Ansan Greeners, scor 1-1, iar oltenii așteaptă acum disputa de mâine împotriva Rapidului. Până atunci, cele două formații s-au întâlnit miercuri, la baza sportivă, acolo unde giuleștenii s-au antrenat lângă terenul pe care s-au pregătit și elevii lui Eugen Trică. Se puteau auzi și indicațiile lui Daniel Pancu iar jucătorii celor două echipe deja și-au luat pulsul înaintea partidei de mâine.

200129 D rapid pancu

Revenind la antrenamentul Științei, acesta a început cu o ședință la mijlocul terenului, acolo unde Eugen Trică le-a vorbit elevilor săi timp de 15 minute despre lucrurile bune și mai puțin bune făcute de aceștia în partida cu Ansan Greeners. Ulterior "Jose" și-a lăsat băieții pe mâna lui Dan Vasilică, iar cel poreclit de către jucători "Sensei" i-a muncit din nou foarte serios pe leii din Bănie.

200129 D dragu rogoveanu

La început, alb-albaștrii au efectuat exerciții pentru activarea aerobă cu ajutorul tenisului de picior. Ulterior, ședința de pregătire a crescut în intensitate, incluzând mai multe serii de alergări.

200129 D Zimta trica

Antrenamentul s-a încheiat cu așa numitele "ateliere", acolo unde alb-albaștrii au tras din greu pentru îmbunătățirea condiției fizice.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape