Mircea Irimescu: “Trică este al naibii de ambițios și o să ducă echipa în Liga 1”

Mircea Irimescu este cu sufletul alături de FC Universitatea Craiova.

Irimescu

FC Universitatea Craiova se apropie de sfârșitul stagiului de pregătire din Craiova iar pe 25 ianuarie Știința va pleca în cantonament în Antalya.

Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Mircea Irimescu, 60 de ani, a vorbit pentru Ediție.ro despre formația pregătită de Eugen Trică. “Dacă vă întâlniți cu Eugen Trică vreau să îl salutați din partea mea. L-am avut la Universitatea Craiova ca jucător și a fost al naibii de bun. Eugen este un oltean adevărat și le transmit fotbaliștilor săi să evolueze cu ambiția pe care el o avea atunci când juca fotbal. Avea calități extraordinare, dar nu știu dacă își mai duce aminte ce i-am spus eu atunci când era doar un tânăr la Universitatea.

Le doresc multă baftă elevilor săi și sper că echipa va juca și ea pe Oblemenco în Liga a doua. Am văzut că patronul Adrian Mititelu chiar era dispus să plătească și el din banii lui pentru gazonul de pe Oblemenco. Eu zic că și ei trebuie lăsați să joace pe Oblemenco.

Mulți nu l-au sfătuit bine pe Mititelu în urmă cu câțva ani, dar acum sunt convins că o să își facă o echipă bună de profesioniști în jurul său. Le doresc multă baftă suporterilor și nu am uitat că au făcut atunci un banner pentru mine”, a spus Irimescu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20