Bornescu: "Dacă FCU este lăsată pe Oblemenco, stadionul se va dărâma!"

Mircea Bornescu a rămas alături de FC Universitatea Craiova.

190924 FCU UCluj 01 peluza sud

Fostul portar al Științei a vorbit la Radio Sport 1, în emisunea moderată de Gabi Safta, despre Știința, dar și despre viitorul acestei echipe în Liga a doua. "Stiu ce inseamnă să iubești Universitatea Craiova. Pentru mine este o stare de spirit și este echipa la care eu m-am consacrat. Eu sunt un fiu al Universității Craiova. Pentru mine este inacceptabil să nu fii lăsat să joci pe Oblemenco. Cei care nu lasă FC Universitatea Craiova pe Oblemenco cu ce echipă țineau în 2007, 2008, 2009?

Oamenii știu cu exactitate care este Universitatea Craiova adevărată. Dacă echipa o să promoveze în Liga 2, iar Universitatea este lăsată să joace pe Oblemenco, atunci stadionul se va dărâma. Nu știu cum cei care au dezafiliat Universitatea Craiova au avut curajul să își bată joc de milioane de suporteri ai acestei echipe. 

Cum a  avut Mircea Sandu tăria și inima să le facă rău la atâția și atâția suporteri? Dar este clar că ei au avut un plan bine pus la punct. Au vrut să îi ia echipa lui Adrian Mititelu", au fost câteva dintre declarațiile lui Bornescu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova