EXCLUSIV. Alb-albaștrii au efectuat vizita medicală. Lotul prezent la Policlinica Sportivă!

Jucătorii lui FC Universitatea Craiova au efectuat vizita medicală.

vizita medicala 2

Elevii lui Eugen Trică au avut treabă încă de la primele ore ale dimineții. Astfel, după aproximativ 10 zile de antrenamente în Bănie, alb-albaștrii au avut programată marți,  21 ianuarie, de la ora 8:00, efectuarea vizitei medicale. Rând pe rând fotbaliștii lui FC Universitatea Craiova au intrat în cabinetele doctorilor, acolo unde Dănănae, Gugu și Bălan, cei mai experimentați jucători din lotul Științei, au tot fost prezenți în ultimii ani.

Redactorii de la Ediție.ro au fost prezenți alături de jucătorii Științei la Policlinica Sportivă din Bănie și vă informează că din păcate Kevin Trabalka nu a putut să efectueze și el vizita medicală. Atacantul oltenilor a suferit în timpul jocului școală de sâmbătă o accidentare la genunchi și a fost trimis la Timișoarea să facă un RMN. La rîndul său, nici Riza nu a fost prezent, dar acesta a efectuat săptămâna trecută vizita medicală la București.

vizita medicala 3

Delegația Științei va pleca sâmbătă, 25 ianuarie în Antalya, acolo unde până pe 16 februarie va avea loc un al doilea stagiu de pregătire al iernii. În Turcia elevii lui Eugen Trică vor disputa și opt jocuri de verificare.

Lotul Științei prezent la vizita medicală!

Portari: Mogoșanu, Chindriș, Mario Enache

Fundași: Negru, Dănănae, Gugu, Avram, Suciu, Cristiu, Grecu, Tudor

Mijlocași: Raicea, Stoenac, Rogoveanu, Zanfir, Pop, Tănase, Botia, Zimța

Atacanți: Bălan, Dragu, Răducanu

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova