Marcel Pușcaș a anunțat primul transfer: "Îl așteptăm pe Riza de la Concordia!"

FC Universitatea Craiova va efectua vineri primul transfer din această iarnă.

Capture puscas

Președintele Științei, Marcel Pușcaș a vorbit în direct la emisiunea moderată de Gabi Safta despre cantonamentul pe care alb-albaștrii îl vor disputa în Antalya, dar și despre primul transfer pe care clubul din Bănie îl va realiza în această iarnă..

"Pregătirea a inceput luni, iar sâmbata facem un meci școală intre noi. Sâmbata viitoare vom pleca în cantonament in Antalya.  Vom disputa  acolo sigur șapte mecuri amicale. Azi am mai primit o altă propunere de meci amical și mai mult ca sigur vom lua și aceată partidă. Vom juca cu Ripensia, Rapid și cu echipe din Rusia, Ucraina, Macedonia. Întâlnim formații mai bune ca cele de la noi din seria a patra.

Jucătorii au venit cu poftă de antrenament, iar băieții nu au venit total ieșiti din formă. Preparatorul fizic contează la fel cât conteaza antrenorul principal, antrenorul secund, directorul sportiv, antrenorul  cu portarii, președintele, toți formăm o echipă.

Veștiele din Eleveția sunt pline de sperante, asteptăm acum decizia finală. Au plecat câțiva jucatori. Codoban, Bodea, Moț, Kovari și Luică, iar Grecu rămâne până la vară când îi expiră contractul. Îl vom aduce pe Rizea de la Chiajna și vom mai aduce doi juniori. Rizea este din Craiova și vine la noi liber de contract", a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20