Marcel Pușcaș a anunțat primul transfer: "Îl așteptăm pe Riza de la Concordia!"

FC Universitatea Craiova va efectua vineri primul transfer din această iarnă.

Capture puscas

Președintele Științei, Marcel Pușcaș a vorbit în direct la emisiunea moderată de Gabi Safta despre cantonamentul pe care alb-albaștrii îl vor disputa în Antalya, dar și despre primul transfer pe care clubul din Bănie îl va realiza în această iarnă..

"Pregătirea a inceput luni, iar sâmbata facem un meci școală intre noi. Sâmbata viitoare vom pleca în cantonament in Antalya.  Vom disputa  acolo sigur șapte mecuri amicale. Azi am mai primit o altă propunere de meci amical și mai mult ca sigur vom lua și aceată partidă. Vom juca cu Ripensia, Rapid și cu echipe din Rusia, Ucraina, Macedonia. Întâlnim formații mai bune ca cele de la noi din seria a patra.

Jucătorii au venit cu poftă de antrenament, iar băieții nu au venit total ieșiti din formă. Preparatorul fizic contează la fel cât conteaza antrenorul principal, antrenorul secund, directorul sportiv, antrenorul  cu portarii, președintele, toți formăm o echipă.

Veștiele din Eleveția sunt pline de sperante, asteptăm acum decizia finală. Au plecat câțiva jucatori. Codoban, Bodea, Moț, Kovari și Luică, iar Grecu rămâne până la vară când îi expiră contractul. Îl vom aduce pe Rizea de la Chiajna și vom mai aduce doi juniori. Rizea este din Craiova și vine la noi liber de contract", a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape