EXCLUSIV. Când are loc reunirea alb-albaștrilor și la ce oră se va disputa primul antrenament!

Știința se apropie cu pași repezi de startul primei perioade de pregătire.

fcu echipa 451 

Alb-albaștrii își petrec ultimele ore de vacanță iar elevii lui Eugen Trică vor începe de luni treaba. Însă Robert Săceanu, directorul sportiv al Științei, și colegii săi au trecut deja de mult la lucru și s-au asigurat ca la reunire alb-albaștrilor nu o să le lipsească nimic, după ce totul a fost pus la punct ca la carte. Terenurile de antrenament au fost rezervate iar vizita medicală a Științei a fost programată pentru data de 21 ianuarie, cu începere de la ora 8:00.

Elevii lui Eugen Trică au programată reunirea echipei luni, la ora 10, la baza de cantonament, iar de la ora 11 alb-albaștrii vor efectua prima ședință de pregătirea a anului pe terenul de antrenament din baza Aripile.

În Bănie se va derula un prim stagiu de pregătire, iar pe 25 ianurie delegația Științei se va deplasa în Antalya, acolo unde până pe data de 16 februarie va avea loc cel de al doilea cantonament. În Turcia, FC Universitatea Craiova va disputa și șase-șapte meciuri de verificare, iar Ediție.ro vă informează că Știința are programate până acum și două întâlniri cu două formații din România. Echipele respective sunt Rapid și Ripensia.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape