EXCLUSIV. Ionuț Tănase, la ceas aniversar. "Ne așteaptă o muncă titanică!"

Ionuț Tănase își sărbătorește ziua de naștere în sânul familiei.

191115 FCU Ghiroda 08 Tanase

Ediție.ro l-a abordat pe mijlocașul alb-albaștrilor chiar în ziua în care împlinește 22 de ani. Extrem de politicos, Tase a acceptat cu mare plăcere să ne ofere câteva declarații despre perioada care urmează la FCU, dar și să transmită un gând bun pentru fanii Științei.

 

"Vă mulțumesc frumos pentru urări. Ziua de naștere mi-o petrec acasă in familie, și mă mai bucur de vacanță câteva zile. De luni începem munca. Va urma o perioadă de pregătire, iar eu sunt sunt convins că o să ne așteapte o muncă titanică.  Dar totodată sunt sigur ca toată munca pe care noi am depus-o s-a văzut și pana acum și trebuie să se vadă și de aici înainte. Returul sa fie la fel de greu, iar eu vreau să câștigam toate meciurile și să promovam fară înfrângere .

Până nu suntem matematic promovați nu pot spune că promovarea e jucată. Trebuie să rămânem le fel de concentrați pâna la final. Un campionat nu se joaca doar un retur. Suporterilor noștri le doresc multa sănătate și ii așteptăm în număr cât mai mare la fiecare meci. Să fie alături de noi pentru promovare, deoarece împreună formăm o adevărată familie", a închieat Tănase.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20