EXCLUSIV. Căpitanul trage tare și în vacanță. "Așteptările sunt mari la Universitatea Craiova!"

Ovidiu Dănănae abia așteaptă reunirea lui FC Universitatea Craiova.

dananae

Pe 13 ianuarie jucătorii Științei se vor reuni după pauza de iarnă, dar până atunci fotbaliștii alb-albaștilor au avut grijă să își mențină condiția fizică chiar dacă se află în vacanță. Ediție.ro l-a găsit pe liderul Ovidiu Dănănae, 34 de ani, chiar în plin program de pregătire. Căpitanul Științei a acceptat însă cu amabilitate să ne vorbească după ședința de antrenament.

"Țin să le urez încă de la început un an cât mai bun tuturor suporterilor adevărați ai Universitîții Craiova, celor din țară și celor din Bănie, dar nu în ultimul rând ultrașilor din Peluza Sud 97. Le mulțumesc tuturor că au fost alături de noi în returul turul campionatului. Îi așteptăm lângă noi și din retur.

Așteptările la Universitatea Craiova vor fi mari mereu, iar pentru acest lucru este nevoie de multă muncă, seriozitate și perseverență. Am citit ce a transmis Mister (n.r Eugen Trică) în interviu și pot să vă spun că are perfectă dreptate. Dacă noi o să repspectăm în perioada următoare tot ce ne vor transmite Mister și Dan Vasilică, preparatorul nostru fizic, nu vom avea probleme.

191129 FCU Sebis 18 Dananane

Însă atitudinea este primordială. Nici când o să fim promovați matematic nu trebuie să ne relaxăm. Din momentul acela trebuie să arătăm în continuare același spirit de echipă și respect față de fotbal și de suporterii noștri, Însă, nu în ultimul rând trebuie să arătăm respect față de staff-ul nostru și de patronul Adrian Mititelu. Dânsul face mari sacrificii financiare ca să readucă Știința acolo unde îi este locul și ne pune la dispoziție tot ce ne este nevoie. Vom pleca în Antalya, iar acolo se pregătesc echipele cu pretenții din fotbalul românesc. Vom disputa și unele jocuri amicale, iar o partidă o vom juca împotriva Rapidului. Sunt sigur că o să iasă un meci tare între două echipe de mare tradiție din România', a spus Dănănae.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20