EXCLUSIV. Ionuț Zanfir: "Consider că am progresat la Știința!"

Ionuț Zanfir, juniorul lui FCU, își dorește să ajute echipa cât poate el de bine.

zanfir

Cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Austria, conducerea Științei a perfectat transferul juniorului Ionuț Zanfir de la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu. După primele șase luni petrecute la FC Universitatea Craiova, cele în care a trebuit să se lupte pentru titularizare cu Tănase și Vlad Pop, mijlocașul alb-albaștrilor a vorbit pentru Ediție.ro despre perioada pe care a petrecut-o până acum în Bănie, dar și despre planurile pe care le are pentru 2020.

"Primele mele luni la FC Universitatea Craiova au fost unele foarte frumoase și au fost niște momente pe care nu cred ca le voi putea uita niciodată. Voi lupta pentru primul "11" în continuare, dar nu contează dacă sunt titular sau rezervă, deoarece eu voi încerca să îmi ajut echipa cum pot mai bine.

Cantonamentul din Austria a fost foarte frumos, dar și greu totodată. Eu am venit de la juniori și a fost o diferență. În schimb, cantonamentul din Antalya sunt sigur ca va fi mult mai greu deoarece ne vom pregăti pentru Liga a doua si o să avem meciuri cu echipe puternice.

Eu consider ca transferul la FC Universitatea Craiova a fost o alegere foarte bună pentru mine , deoarece aici am avut toate condițiile și am lucrat cu oameni profesioniști din toate punctele de vedere. Consider că am progresat. Pentru 2020 eu îmi propun sa devin din ce in ce mai bun și să îmi ajut echipa și in liga a doua", a spus Zanfir.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova