EXCLUSIV. Robert Tudor: "Pot să evoluez pe mai multe posturi, dar joc unde este nevoie!"

Robert Tudor vrea să se pregătească foarte bine in perioada următoare.

190924 FCU UCluj 02 tudor

Aflat în vacanță, Robert Tudor, juniorul alb-albaștrilor, a vorbit pentru Ediție.ro despre perioada petrecută în primele lui 6 luni la Știința, dar și despre planurile sale.

"Primele 6 luni petrecute în tricoul Științei au fost cele mai frumoase momente pentru mine, efectiv un vis devenind realitate. La început mi-a fost greu, ritmul era altul, agresivitatea era mult mai mare, dar le mulțumesc colegilor că m-au ajutat și mi-au dat sfaturi și nu numai colegii, dar și din staff-ul tehnic.

În returul care urmează vreau să ne păstram poziția în clasament și să nu avem nicio înfrângere. Acum, în iarnă, urmează o perioadă puțin mai grea, dar dacă vrem să fie ușor pe teren și să nu avem probleme trebuie să tragem tare și să ne atingem obiectivul.

Pot să evoluez pe mai multe posturi, fundaș stânga, mijlocaș stânga, mijlocaș dreapta. Însă oriunde voi juca, o să dau tot ce am mai bun din mine. Nu am cuvinte să spun ce sentiment am avut când am pășit pe stadionul Ion Oblememco. Un alt vis devenind realitate. Din păcate, nu am câștigat și îmi pare foarte rău că nu am putut să îi facem fericiți pe suporterii noștri. Peluza Sud și toții fanii noștrii au făcut atmosferă fantastică. Pentru mine a fost un moment unic, dar din păcate pe la sfârșitul reprizei m-am accidentat. Ďupă meciul cu U Cluj m-am bucurat că am putut să cunosc multă lume frumoasă", a spus Tudor.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 7 Martie 2020
Universitatea Craiova vs CS Șoimii Lipova
15:00

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 15 41
2. CS Șoimii Lipova 15 28
3. CS Crișul Chișineu Criș 15 27
4. ACS Progresul Pecica 15 25
5. ACS Flacăra Horezu 15 24
6. ACS Dumbrăvița 15 22
7. CS Hunedoara 15 22
8. CSC Ghiroda și Giarmata 15 20
9. Fortuna Becicherecu Mic 15 20
10. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 15 20